Regal Freecell Solitaire

In een land hier ver vandaan leefde 4 koninklijke families gebroederlijk naast elkaar in Regal Freecell Solitaire. Zij voerde geen oorlog, maar speelde spelletjes kaart. Maar, dit gaat op een dag verschrikkelijk mis. Sindsdien zitten de 4 families opgesloten in de kaarten! In dit kaart spelletje Regal Freecell Solitaire is het de bedoeling de families weer vrij uit de kaarten te spelen. Het noodlot van deze families rust in jouw handen…

In deze klassieke FreeCell, een Solitaire (patience) variant, maak je stapels van de 4 kleuren: schoppen, ruiten, harten en klaveren. Je hebt echter de mogelijkheid om kaarten tijdelijk de ‘parkeren’ op de vrije cellen bovenaan. Het nadeel hieraan is, hoe meer kaarten je parkeert, hoe minder je er kan verslepen. Probeer daarom tactisch te bepalen wanneer en hoeveel kaarten je op de vrije cellen speelt.

Wil je een mooie bonus verdienen? Speel dan de jokers snel weg, dit gaat op tijd. Je kan de jokers in dit kaartspel ook gebruiken om er een andere kaart op te spelen.

Je hebt in deze FreeCell variant drie keer de mogelijkheid een zet ongedaan te maken. Dit geeft je de kans een kaart te kijken en weer om te draaien!

Wist je dat Free Cells vertaald naar het Nederlands Vrije vakken betekent? Daarom zijn in alle Free Cell Solitaire varianten de vrije vlakken zo belangrijk. Hier valt een voordeel te halen.

Uitgebreide spelregels van Regal Freecell Solitaire en andere kaartspellen zijn te vinden onder de knop "Help" na het starten van het spel.
Regal Freecell Solitaire spelen
Het spel wordt geopend in een nieuw venster

Waardeer Regal Freecell Solitaire

Saai spelMatig spelLeuk spelErg leuk spelGeweldig spel (2 stem)
Commentaar

Reacties op Regal Freecell Solitaire


Er is 1 reactie
  1. frannie zegt:

    Kan het nog niet spelen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bezoek kaartspel & kaartspellen voor de leukste en populairste gratis online kaartspellen zoals Solitaire (Patience) of Spider Solitaire.
Alle kaartspelletjes in onze kaartspellen verzameling speel je gratis, zonder account en zonder advertenties!
© 2022 - Kaartspel-kaartspellen.nl • Gratis online kaartspellen spelen! - Alle rechten voorbehouden