Link aanvragen

Vraag eenvoudig en snel een link aan op Kaartspel & Kaartspellen.nl via het onderstaande formulier en profiteer op termijn van meer inkomend verkeer naar je website en een betere positionering binnen zoekmachines.

De voordelen van een link op de link partner pagina van Kaartspel & Kaartspellen.nl:

 • Vrije keuze in anchor tekst
  Jij bepaalt welke anchor tekst er wordt gebruikt voor de link naar jouw website. Dit komt ten goede aan je linkbuilding.
 • Follow links
  Veel websites plaatsen no-follow links. Bij Kaartpel & Kaartspellen.nl zijn alle links op de link partner pagina follow links en worden dus gewoon gevolgd door zoekmachines.
 • 3 verschillende link posities
  Kaartspel & Kaartspellen.nl heeft 3 verschillende posities om je link te plaatsen. De standaard positie op de link partner pagina, de premium positie op de link partner pagina of de positie in de footer. Over de positie is altijd nader overeen te komen.
 • Geen kosten
  Er zijn geen kosten verbonden aan het plaatsen van je link. Het enige wat aan je gevraagd wordt is het terug plaatsen van een link naar Kaartspel & Kaartspellen.nl* (op een soortgelijke positie).

* Een link op Kaartspel & Kaartspellen.nl wordt alleen geplaatst wanneer er ook een link naar Kaartspel & Kaartspellen.nl (op een soortgelijke positie) wordt terug geplaatst.
Backlinks naar Kaartspel & Kaartspellen.nl worden automatisch gechecked op aanwezigheid. De link naar je site wordt verwijderd wanneer er geen backlink meer op jouw domein is gevonden.

Bezoek kaartspel & kaartspellen voor de leukste en populairste gratis online kaartspellen zoals Solitaire (Patience) of Spider Solitaire.
Alle kaartspelletjes in onze kaartspellen verzameling speel je gratis, zonder account en zonder advertenties!
© 2019 - Kaartspel-kaartspellen.nl • Gratis online kaartspellen spelen! - Alle rechten voorbehouden